Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка
Шапка Идиотка

Шапка Идиотка

Редовна цена29.90 лв
/
Включен данък.

Color
Size

Състав: S/M и М/L: 80% памук, 20% полиестер. Плътност: 300 гр./м2; One-size: 100% Полиестер.

 Размери: S/M: 54-56 см; M/L: 57-59 см; One-size: 57-59 см;